Terugblik Werkbezoek EQAVET Vlaanderen

Terugblik Werkbezoek EQAVET Vlaanderen

Terugblik Werkbezoek EQAVET Vlaanderen 1000 1000 Eqavet

Op maandagmiddag 16 oktober, verwelkomden we met veel enthousiasme onze gewaardeerde collega’s van EQAVET uit België. Het was een dag vol inspirerende uitwisselingen en leerzame momenten, waarbij we in de gelegenheid waren om onze ervaringen als coördinatiepunten te delen.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het genieten van de enige echte Bossche bollen.

Na deze culinaire traktatie namen we de tijd om onze plannen en doelen voor de komende jaren te bespreken. Het Nederlandse Nationaal Coördinatiepunt (NCP) presenteerde vol trots hun toekomstige werkpakket, waarbij er veel ruimte was voor interactie en feedback. Het was inspirerend om te horen hoe de Belgische afvaardiging hun eigen plannen en visie deelde.

In de middag was het tijd voor een diepgaande discussie op projectniveau. We deelden en bespraken verschillende trajecten die we vanuit EQAVET hebben opgezet. Deze gedetailleerde inzichten gaven ons de kans om van elkaars ervaringen te leren en de successen en uitdagingen in kaart te brengen. Bovendien was het leuk om te ontdekken hoe ons Nederlandse systeem verschilt van het Belgische systeem, wat tot waardevolle inzichten en verrijkende gesprekken leidde.

We kijken met veel plezier terug op deze middag. Het werkbezoek van EQAVET was niet alleen informatief en educatief, maar bovenal verbindend. We kijken uit naar verdere samenwerking en het delen van nieuwe successen in de toekomst.

Bossche bollen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.