Inspiratiesessie studentparticipatie bij ROC Tilburg

Inspiratiesessie studentparticipatie bij ROC Tilburg

Inspiratiesessie studentparticipatie bij ROC Tilburg 1000 1000 NCP EQAVET

Inspiratiesessie studentparticipatie bij ROC Tilburg 

ROC Tilburg heeft ons benaderd voor nadere inspiratie en ondersteuning in het vormgeven van studentparticipatie binnen de techniek opleidingen. Voor dit individuele traject hebben wij ROC Tilburg in contact gebracht met onze samenwerkingspartner JOBmbo.  

Tijdens de teammiddag van ROC Tilburg op 30 januari hebben onze collega’s Veerle en Thijs van JOBmbo twee inspiratiesessies verzorgd. In deze sessies is er aandacht besteed aan de 4 pijlers van studentparticipatie, namelijk: cultuur, vorm, netwerk en infrastructuur. 

In de sessies zijn de deelnemers bevraagd over de huidige situatie en is er samen nagedacht over andere vormen van participatie. Voor NCP EQAVET was het een mooie gelegenheid in contact te komen met de collega’s van ROC Tilburg en individuele praktijkvoorbeelden op te halen. Wij blijven in contact met het ROC en hebben er vertrouwen in dat de inspiratiesessie mooie stappen zullen teweegbrengen in de organisatie.  

Wil je in gesprek met studenten? 

NCP EQAVET, JOB MBO en de MBO Raad hebben vier gespreksstarters ontwikkeld, iedere video heeft een eigen thema. Bekijk ze hier: https://eqavet.nl/studentparticipatie/ 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.