Kübra Ersoy

Kübra Ersoy
Kübra Ersoy
Kübra Ersoy
Adviseur
kersoy@ncpeqavet.nl
+31 6-27216383

Afgelopen september heb ik vanuit het klaslokaal de overstap gemaakt naar Cinop. Mijn voornaamste werkervaring ligt in het MBO, als docent Engels. Naast mijn hoofdfunctie als docent heb ik mij altijd ingezet voor een verbetering van mijn dagelijks praktijk. Hetzij op organisatieniveau binnen de Ondernemingsraad, hetzij op landelijk niveau door mee te werken aan de mbo-examens (Engels B2 MBO4).

Vol enthousiasme mag ik al mijn opgedane kennis en ervaringen in gaan zetten binnen EQAVET en dan wel binnen de thema’s Studentparticipatie en Teams aan Zet. Beide zeer naar mijn hart.
Het contact met de studenten heb ik altijd ervaren als waardevol en ook simpelweg leuk. Onderwijs is er uiteindelijk voor de studenten en moet daarmee juist ook met de studenten in leven worden gehouden. We hebben allen graag zeggenschap in ons dagelijks leven, en logischerwijs dus ook de studenten in hun school/opleiding. Dit kan op verschillende niveaus; op organisatieniveau of inhoud van de opleiding. Ik kijk er enorm naar uit om hierover in gesprek te gaan met mbo-scholen en uiteraard de studenten zelf!

De regie nemen over je eigen praktijk en positie in de organisatie zijn punten die ook ter sprake zullen komen binnen Teams aan Zet. Je team, met jou mee, aan zet krijgen om de onderwijskwaliteit te behouden en verder te versterken lijkt soms wel een zoektocht. Mijn wens is om in het ontwikkeltraject de deelnemers hierin te ondersteunen. De meerwaarde van het traject ligt in mijn ogen dan ook met name in dat het gericht zal zijn op eigen vraagstukken uit eigen praktijk van de deelnemers. Zo dient het al snel een doel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.