Geannuleerd | Uitnodiging rondetafelbijeenkomst

Geannuleerd | Uitnodiging rondetafelbijeenkomst

Geannuleerd | Uitnodiging rondetafelbijeenkomst 800 800 Eqavet

Deze rondetafelbijeenkomst is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen

JOB MBO zet zich samen met het nationaal coördinatiepunt EQAVET in om studentbetrokkenheid binnen het mbo te stimuleren. Doordat studenten het onderwijs zelf ervaren, zien zij, soms beter dan docenten en de directie, hoe het onderwijs beter zou kunnen aansluiten op hun (leer)wensen en behoeften. Het is daarom belangrijk om de student als stakeholder van het onderwijs te betrekken bij kwaliteitszorg. Door in te zetten op een brede participatiecultuur blijft meedenken niet slechts voorbehouden aan een selecte groep, maar wordt dit voor alle studenten mogelijk.

In februari 2021 organiseren we daarom een (online) rondetafelbijeenkomst. Deze bijeenkomst biedt een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij andere mbo-scholen. De bijeenkomst biedt ruimte om samen met de belangrijkste actoren binnen studentbetrokkenheid (de studentenraad, kwaliteitszorgmedewerkers, begeleider van de studentenraad en directeuren) ideeën uit te wisselen: Hoe kijken zij aan tegen studentbetrokkenheid? Hoe wordt studentbetrokkenheid bij hen vormgegeven? En wie zijn daarbij betrokken? Leren van elkaar staat centraal!

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via dit formulier, want er is slechts plek voor drie scholen. Let wel op dat je in ieder geval de belangrijkste actoren binnen studentbetrokkenheid op jouw school bereid hebt gevonden om ook deel te nemen.

De rondetafelbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdagmiddag 10 februari 2021. De exacte tijd krijgt u te horen op het moment dat we de aanmeldingen definitief maken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.