Save the Date voor digitale bijeenkomst

Save the Date voor digitale bijeenkomst

Save the Date voor digitale bijeenkomst 800 800 Eqavet


Hoe werken onderwijsteams samen met betrokkenen in hun omgeving aan onderwijskwaliteit? EQAVET voert een verkenning uit naar dit vraagstuk. Doe je mee?

Om kwaliteit waar te maken werken teams samen met direct betrokkenen zoals leerwerkbedrijven, gemeenten en/of andere onderwijsinstellingen. Afhankelijk van allerlei factoren doen teams dat in meer of mindere mate. Hoe werkt jouw onderwijsteam samen met direct betrokkenen aan onderwijskwaliteit en de borging daarvan? Wat zijn goede voorbeelden en wat lukt nog minder goed?

Het NCP EQAVET voert een verkenning uit naar dit vraagstuk. Als start van deze verkenning organiseren we op dinsdag 22 juni 2021 van 14.30 uur tot 16.00 uur een digitale bijeenkomst. In deze bijeenkomst zijn docenten van onderwijsteams in het mbo welkom die actief of minder actief met betrokkenen in hun omgeving aan de onderwijskwaliteit werken. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en het vraagstuk verder te verkennen.

Als resultaat van de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een rapport met opbrengsten en beschikbare praktische handvatten. Kom je ook naar deze bijeenkomst? Leuk! Meld je uiterlijk 16 juni 2021 aan via deze link.

Lukt het je niet om aan te sluiten en ben je geïnteresseerd in de uitkomsten van de verkenning? Meld je aan via EQAVET@cinop.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerd

  • Alles
  • Activiteit
  • Handreiking
  • Instrument
  • Nieuws
  • Publicatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.