Save the date | Inspiratiesessie studentenparticipatie op 27 september

Save the date | Inspiratiesessie studentenparticipatie op 27 september

Save the date | Inspiratiesessie studentenparticipatie op 27 september 1000 1000 Eqavet

Save the date | Inspiratiesessie studentenparticipatie d.d. 27 september 2022 van 15.00 tot 17.00 uur

NCP EQAVET, JOB MBO en de MBO Raad nodigen je graag uit voor een volgende inspiratiesessie in het teken van studentenparticipatie. In de sessie maken we onder andere ruimte voor een verdiepend gesprek over hoe samenwerking tussen verschillende rollen (studenten, raden, begeleiders, docenten, mentoren, kwaliteitszorgmedewerkers et cetera) leidt tot succesvolle inbedding van studentenparticipatie. Dat kan gaan over samenwerking op opleidingsniveau of schoolbreed, en denk ook aan de wisselwerking daartussen. Heb jij een interessant voorbeeld bij jou op school? Laat het ons alvast weten!

Na de waardevolle en energieke bijeenkomst van dit voorjaar nodigen we je met plezier uit voor het vervolg op dinsdag 27 september 2022 van 15.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 u) tijdens een fysieke inspiratiesessie bij de Social Impact Factory, Vredenburg 40 in Utrecht. Een uitgebreider inkijkje in het programma volgt na de zomervakantie.

Ben jij werkzaam in het MBO en heb je interesse om deze gratis inspiratiesessie bij te wonen? Geef je dan op via onderstaande aanmeldlink. We vinden het belangrijk om ook met studenten in gesprek te gaan. Neem dus een aantal studenten mee en geef alvast een schatting aan ons door. Graag zien wij juist ook studenten die niet in een formele zeggenschap zitten.

Graag tot dinsdag 27 september 2022!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.