Even voorstellen: Myranda van der Leeden

Even voorstellen: Myranda van der Leeden

Even voorstellen: Myranda van der Leeden 999 1003 Eqavet


Myranda van der Leeden, beleidsadviseur kwaliteitszorg bij het Hoornbeeck College

Wie ben je?
Mijn naam is Myranda van der Leeden. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken bij het Hoornbeeck College te Rotterdam bij de economische opleidingen. Voornamelijk gaf ik les. Daarnaast maakte ik deel uit van de examencommissie, zowel op locatie Rotterdam als locatie-overstijgend. Al na een jaar werd ik kwaliteitsmedewerker, het jaar erop kwaliteitszorgcoördinator (zoals dat destijds werd genoemd).

Waar werk je?
Inmiddels werk ik ruim 12 jaar fulltime als beleidsadviseur kwaliteitszorg bij het Hoornbeeck College, op centraal niveau, dus voor alle locaties. Het Hoornbeeck College is een reformatorisch ROC met locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen en Rotterdam. Het mooie is, het werk verveelt nooit en is continu in ontwikkeling! Lesgeven is mooi werk en op deze manier samen met de collega’s werken aan de kwaliteit van onderwijs is ook prachtig werk.

Wat spreekt je aan in het werk van het NCP EQAVET?
NCP EQAVET houdt zich bezig met de kwaliteit van beroepsonderwijs. Hierbij wordt op onderbouwde wijze gewerkt aan praktische richtlijnen. Deze worden gedeeld en hierover vindt intervisie plaats. Ik vind het ideaal om deze handvatten als hulpmiddel te kunnen gebruiken binnen mijn eigen onderwijsinstelling. Je hoeft niet alles in je eentje te bedenken. Met elkaar kom je verder.

Waarom wil je graag ambassadeur zijn van het NCP?
Juist omdat het waardevol is over bovenstaande in gesprek te gaan met elkaar en met elkaar te delen, wil ik dit graag doen binnen mijn omgeving. Dat is zowel binnen het Hoornbeeck College, als binnen de netwerken waar ik deel van uitmaak.

Myranda van der Leeden
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.