Training voor procesbegeleiders van teams: Versterken kwaliteitscultuur
Evenement
di 18-09-2018

 

Training voor procesbegeleiders van teams: Versterken kwaliteitscultuur
 
Docenten werken samen in onderwijsteams om goed onderwijs te verzorgen. Daarvoor is een kwaliteitscultuur nodig: de vaak impliciete en vanzelfsprekende manier waarop een team werkt aan kwaliteit. Deze is gebaseerd op onderliggende, collectieve waarden en gezamenlijke betekenisgeving. Om teams verder te helpen bij het versterken van hun kwaliteitscultuur organiseert het NCP EQAVET trainingen voor procesbegeleiders, trainers, docenten en managers die teams daarbij willen ondersteunen.

Doelgroep
Doelgroep van de trainingsbijeenkomst zijn docenten met de taak kwaliteitszorg/kwaliteitscultuur in hun team én kwaliteitszorgmedewerkers of onderwijskundigen die teams begeleiden. In de training werken we een aanpak uit om een team te begeleiden in het werken aan kwaliteitscultuur. Om het toepasbaar te maken is het van belang dat dit past binnen je rol/taken.
 

Doel

  • Doel van de trainingsbijeenkomst is om een aanpak uit te werken voor een team om de kwaliteitscultuur te versterken. We gaan daarbij in op:
    Wat is kwaliteitscultuur? Welke typen kwaliteitscultuur zijn er?
  • Wat kun je als procesbegeleider voor een team doen om de kwaliteitscultuur te versterken? Hoe pak je dat aan? Wat is je rol als procesbegeleider?
  • Hoe betrek je als procesbegeleider een team daarbij?

 
Voorbereiding
Ter voorbereiding willen we deelnemers vragen om ten minste een team in gedachte te hebben waarbij een traject voor versterken van kwaliteitscultuur zou aansluiten. Dit team wordt dan uitgangspunt in de bijeenkomst om een aanpak op maat te maken.

 

Datum, tijd en locatie

  • De duur van de training is 1 dag.
  • Dinsdag 18 september 2018 in ’s-Hertogenbosch, Koning Willem I College, van 9.30u tot 16.00u, inclusief lunch. U kunt zich hiervoor aanmelden via dit aanmeldformulier

 

Maximum aantal deelnemers is 25. Bij meer dan 25 deelnemers, zullen we kijken naar een zo gelijk mogelijke spreiding van deelnemers over verschillende scholen.
 
Kent u iemand binnen uw school voor wie deze bijeenkomst interessant is, dan mag u de uitnodiging doorsturen. 


Aanvang 09:30 uur | Eind 16:00 uur // 's-Hertogenbosch | Koning Willem I College, Vlijmenseweg 2, 5223 GW 's-Hertogenbosch 
Events Calender
september 2018
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>